Sointukylpy ja ääniresonaatio

SOINTUMATKA,ÄÄNIRESONAATIOHOITOA JA -HARJOITUKSIA

MAANANTAINA 5. KESÄKUUTA 2023 KLO 18.00 – 20.30 Tervetuloa syvärentoutumaan, eheytymään, tasapainottumaan ja voimistumaan ääniaaltojenja ääniresonaation avulla. Kauniille sointumatkalle sinua johdattelevat tiibeliläiset äänimaljat,lempeä shamaanirumpu ja koshi-soittimet. Jokainen osallistuja saa ryhmähoidon aikana myöshenkilökohtaista äänihoitoa keholleen. Äänimaljahoito voi auttaa stressiin, ahdistukseen,väsymykseen, unettomuuteen ja kehon jännitystilojen laukaisemiseen.

Sointumatkan jälkeen tarjoillaan teetä ja pientä purtavaa. Samalla keskustellaan, mitenääniresonaation avulla voi vapauttaa kehosta jumiin jäänyttä energiaa, puhdistaa,tasapainottaa ja voimistaa kehon osia ja chakroja. Opetellaan ja harjoitellaan yhdessäääniresonaatiotekniikkaa, jota voi myöhemmin käyttää itsenäisesti. Tekniikka on hyväavausharjoitus esim. ennen meditaatiota tai laulamista sekä tunne- ja kehotietoisuuden äärellätyöskennellessä. Tekniikka auttaa myös vapautumaan omista rajoittavista ajatuksista omaanääneen ja äänenkäyttöön liittyen.Kun keho, mieli ja sielu on herätelty sointumatkan ja ääniresonaatiotekniikan avulla,toteutamme yhdessä äänimatkan.

Voit ottaa mukaan oman soittimen, jos haluat. Jokainenon tässä tilassa itseään kutsuvalla tavalla. Saat antautua äänille ja rytmille ja antaa keholleluvan vapautua ja liikkua, istuen tai maaten. Voit vapauttaa ikiaikaisen äänesi ja sielusisävelen, joka kauniisti soljuu ryhmässä muiden äänien ja sointujen kanssa. Aikaisempaakokemusta meditaatioista, chakratyöskentelystä, laulamisesta tai soittamisesta ei kaivata. Tulejuuri sellaisena kuin olet. Olet valmis, jos tämä kutsuu sinua.Kokonaiskesto on noin 2,5h. Hinta 50€. Maksu tapahtuu paikan päällä, kortti ja käteinen käyvät. Tilaan mahtuu 10 osallistujaa ohjaajien lisäksi, joten ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä. Peruutus onnistuu viimeistään kaksi päivää ennen tapahtumaa.

Ilmoittaudu ja kysy lisää: Terhi Karttunen 050 3811044, fysiovoimamieli@gmail.com tai JaanaLukkala 040 5787586, hoitavat.soinnut@gmail.com

Terhi Karttunen: Fysioterapeutti, mielenvalmentaja, energiahoitaja, parantaja.

Jaana Lukkala: Tiibetiläisen äänimaljahoidon- ja sointukylpyohjaaja, kokemusasiantuntija,laulaja, soittaja ja musiikintekijä.