LCAF-coaching

Ratkaisukeskeistä valmennusta ja oivalluksia elämään. 

Valmennus on ratkaisukeskeinen prosessi, jossa valmennettava tuo mukanaan ajatuksia ja halun tai tarpeen muutokseen ja valmentaja tuo työvälineitä sekä ohjaa prosessia. Valmentaja ei anna valmiita vastauksia, kaikki vastaukset löytyvät valmennettavalta. 

Valmennus on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa selkeyttämään tavoitteita ja ajatuksia, vahvistamaan valmennettavan omia voimavaroja ja auttaa valmennettavaa löytämään strategioita ja tätä kautta saavuttamaan tavoitteensa. 

Coaching sopii niin työelämän kuin yksityiselämän teemoihin ja ihan kaikille, jotka haluavat peilata ja pallotella ajatuksia.

Valmennus on prosessi, joka lähtee asiakkaan tarpeesta ja etenee asiakkaan tahdissa. Valmentaja eli coach ohjaa prosessia, sparraa ja tarjoaa työvälineitä. Valmentaja ei neuvo tai anna valmiita vastauksia, muutos ja prosessi lähtevät aina asiakkaasta itsestään.

 Prosessi on aina valmennettavan, valmentaja tuo työvälineitä sekä ohjaa prosessia. Valmentaja ei anna valmiita vastauksia, kaikki vastaukset löytyvät valmennettavalta. 

Jos Sinusta tuntuu että voisin olla avuksi, ota yhteyttä ja sovitaan kartoituspuhelu. Puhelu ei maksa Sinulle mitään eikä sido mihinkään. 

LCAF-coach Pia Nereia 

selkiecoaching@gmail.com

www.selkiecoaching.com