Rosen-liikunta

Rosen-liikunnan yhteisöllisyyttä ja tasapainoliikkeitä helpottamaan jotkut liikkeet tehdään piirissä.

Kevään 2023 avoimet Rosen-liikuntaryhmät :

Maanantaisin 9.1.-24.4. klo 9.15-10.15 Mikael Agrikolan kirkolla / kertamaksu 7€ tai kausimaksu 75€

Keskiviikkoisin 11.1.-26.4. klo 10-11 Tapanilan KehoMielikeskuksella, Päivöläntie 31 / kertamaksu 11€, sarjakortilla 6x 55€ tai kausimaksu 133€


Marion Rosen kehitti kehotyöskentelyä tukemaan liikuntamuodon, jonka avulla ihmiset voivat lisätä kehotuntemustaan, pitää yllä kehonsa avoimuutta ja nauttia liikunnan tuomasta vapaudesta.

Rosen- liikunnan lempeillä liikkeillä voit lisätä ja ylläpitää kehon liikkuvuutta. Liike vaikuttaa hermojärjestelmäämme ja tekee meidät sisältä käsin tietoisemmiksi omasta elävästä kehostamme. Tunneilta puuttuu suorittaminen ja vertailu, jolloin jokainen voi kuulostella oman kehon oloa. Tule sellaisena kuin olet.

Rosen-liikunnassa jokainen tekee liikkeet kuunnellen oman kehonsa sallivuutta. Tarkoitus ei ole suorittaa liikkeitä tai ponnistella, vaan kuulostella oman kehon liikkuvuutta. Tavoitteena on löytää liikunnan ilo kehon avautumisen myötä. Rosen-liikunnassa käytetään musiikkia antamaan tukea liikkeille. Liikkeitä tehdään ryhmässä joko yksin tai parin kanssa, seisten sekä lattialla alustan päällä.