Asahi

Muutama sana Asahista

Asahi on Suomessa kehitetty monipuolinen terveysliikuntamenetelmä, joka koostuu erilaisista, koko kehoa liikuttavista liikesarjoista. Asahin liikkeet lisäävät liikkuvuutta ja vahvistavat lihasvoimaa ja tasapainoa. Asahissa korostetaan rentoutta, kehon hyvää pystylinjausta ja hengityksen ja liikkeen yhteyttä. Asahin liikkeet tehdään pakottamatta ja omaa kehoa kuunnellen. Pyrkimyksenä on tietoinen liike, mikä lisää kehon ja mielen rentoutta ja edistää kokonaisvaltaista hyvää oloa. Asahia harjoittamalla on mahdollista tulla tietoiseksi kehon ja mielen jännitystiloista ja oppia rentouttamaan näitä.

Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Asahin liikkeet ovat yksinkertaisia ja ne pystyy tekemään yleensä heti. Liikkeet tehdään paikallaan seisten, tai tarvittaessa istuen, tai maaten. Liikkeitä voi keventää tarvittaessa. 

Kurssille ovat tervetulleita yli 18-vuotiaat aiempaan liikuntahistoriaan katsomatta. Osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja, eikä aiempaa kokemusta Asahista.

Haluatko oppia havainnoimaan paremmin kehon ja mielen tuntemuksia ja saada lisää hyvää oloa?

Asahin alkeiskurssilla pyritään vahvistamaan kehon ja mielen yhteyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia yksinkertaisten liikesarjojen avulla.