Sydänyhteys

Sydänyhteyden ja kiitollisuuden löytäminen – kohti rauhallisempaa ja seesteisempää elämää

Haluatko oppia tuntemaan enemmän rakkautta ja kiitollisuutta itseäsi kohtaan ja saada henkilökohtaista opastusta tähän?

Tällä pienryhmäkurssilla opit löytämään sisäisen voimasi, rakkautesi, kiitollisuutesi elämää kohtaan ja saat minun ja ryhmän tuen. Luomme turvallisen ja luottavaisen ryhmän, jossa sinulla on tilaa ja mahdollisuus kertoa omista toiveistasi, peloistasi, epävarmuuksistasi ja saada niille hyväksyntää ja rakkautta. 

Kurssin aikana opimme sallimaan ja antamaan itsellemme rakkautta, hyväksymään meidän pimeimmätkin, negatiivimmatkin piirteet ja antamaan itsellemme ja toisille anteeksi.

On tärkeä oppia päästämään irti kontrollista ja luottamaan elämään sekä huomata, että sinua kannatellaan ja sinulla on koko ryhmän tuki.

Tämä kurssi on hyvin voimaannuttava kokemus sinulle, joka kaipaat lisää voimaa, rohkeutta ja luottamusta itseäsi kohtaan. Tällä kurssilla sinulla on tilaa tunteillesi ja pääset reflektoimaan niitä turvallisessa ympäristössä. Minulle on tärkeää, että jokainen teistä kokee tulleensa kuulluksi ja nähdyksi ja jokainen saa oman tilansa ja aikansa käsitellä omia asioitaan. Sinun mielipiteesi on tärkeä ja vaikka kurssi nostattaisi jotainkin tunteita pintaan, anna niiden tulla näkyväksi, kohtaa ne rohkeasti ryhmän tuella ja päästä niistä sitten irti. Saat kurssilla myös vertaistukea muista samassa tilanteessa olevista ja pystymme näin tukemaan toinen toisiamme.

Teemme harjoituksia, meditaatiota ja tutkimme sisäistä lastamme ja uskomuksiamme ja työstämme esiin tulevia virheellisiä toimintamalleja, tunnelukkoja yms., jotka eivät enää palvelu sinua. Saat voimaa ja energiaa kohdata itsesi ja ympäristösi ihan uudella tavalla. 

Kurssin kesto, tarvittavat välineet ja hinta:

  • 4 kertaa, alkaen torstaina 2.3 (tapaamiskerrat 2.3, 9.3, 16.3 ja 30.3)
  • 1.5 tuntia/kerta
  • 310 euroa/koko kurssi, kaikki materiaali jää sinun käyttöösi
  • Ota mukaan muistiinpanovälineet
  • Kurssin osallistujamäärä 2-12 hlö, joten ilmoittaudu pikaisesti ja varmista paikkasi heti
  • Ilmoittaudu kurssille viimeistään 28.2 klo 18 mennessä

Ensimmäinen tapaamiskerta torstaina 2.3. klo 12 Hyvinvointitila Maria Jotunintie 11 P-R.

Ilmoittaudu mukaan kurssille, ohjaaja Kati Laukolalle, puh 045 1435 320 tai omavapaus@gmail.com