Eheytä itsesi- valmennus

EHEYTÄ ITSESI on lempeästi voimauttava valmennuskokonaisuus, joka etenee nousujohteisesti. Jokainen päivä tukee seuraavaa päivää ja kasvua omalla eheytymisen ja itsensä löytämisen matkalla. Valmennus koostuu erilaisista harjoitteista, reflektoinnista, mitä omassa kehossa tapahtuu. Joka kerta teemme useita eri harjoitteita. Minulle tärkeintä ohjaajana on, että jokainen tulee kohdatuksi juuri sellaisena kuin on. Ryhmässä on turvallista tulla kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi. Jokainen etenee omaa eheytymisen matkaa omaa vauhtia ja jokaisen kokemusta arvostetaan. Tule omana ihanana itsenäsi! Pienryhmässä mahdollistuu myös vertaistuki ja opimme toinen toisiltamme.

Ma 6.2. Omien juurien luomista, kehon, mielen ja sielun herättelyä eri elementtien energioiden avulla

Ma 13.2. Tarkastellaan omaa elämän polkua, omaa potentiaalia voimavaralähtöisesti

Ma 27.2. Puhdistetaan sukulinjaa, anteeksianto- ja irtipäästämisharjoituksia

Ma 6.3.   Vahvistetaan intuitiota ja sydämen ääntä, eheytetään sisäistä lasta

Ma 13.3. Luodaan tulevaisuutta, väreistä voimaa

Ma 20.3. Oman voiman aktivoimista, liikkeestä voimaa

Ryhmään mahtuu noin 10hlö. Kun ostat koko valmennuksen kerralla hinta on 228€, eli 38€x6. Yksittäinen kerta maksaa 58€.

Ilmoittaudu mukaan Ohjaajalle Terhi Karttuselle 0503811044 tai fysiovoimamieli@gmail.com Ilmoittaudu valmennukseen tai kyseiselle päivälle mukaan viimeistään 3 päivää aiemmin. Koko valmennuksen ostajat ovat etusijalla.


Palautetta:

”Kiitos, mielenkiintoinen ilta! Avoimin mielin tulin ja kotiin lähtiessä tuliaisena on kiitollisuus ja tietynlainen voiman tunne. Ohjaat hyvin ja sinulla on lämmin ja ”pehmeä” sekä turvallinen kommunikaatio ja läsnäolo. Eli ryhmässä oli hyvä ja turvallinen olla johdollasi.”

”Kiitos tästä hetkestä. Herätit minussa uudelleen kaipuun hiljentymiseen luonnon voiman ääreen, pois suorittamisesta. Sinun äänesi on maaginen, parantava, sisälläsi rakkaus. Olen kiitollinen näistä kaikista kokemuksista: juurtumisesta, yhteisöllisyydestä, rauhasta ja sisäisestä lapsesta.”

”Kiitos lämminhenkisestä, rauhallisesta ja sallivasta hetkestä ja hoidosta! Otat ihanasti kaikki läsnäolijat huomioon ja varmistat, että kaikki saavat tilaa ja aikaa sanottaa omia ajatuksia kaikissa väleissä.”